Aşağıdaki formu kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Hızlı, doğru ve verimli iletişim için, mesajınızı göndermeden önce,
sık sorulan sorulara verilen cevapları okumanızı öneriyoruz. 

Aşağıda kigem.com eğitimleri hakkında sık sorulan soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Soru 1. Eğitimler sonrasında sertifika veriyor musunuz?

Cevap 1. Bazı online eğitimlerimizde katılımcılara online sertifika verilmektedir. Katıldığınız eğitimin sayfasında bu konuda bilgi bulabilirsiniz. Eğer katılım belgesi verilen bir eğitim ise, belgenizi üyelik panelinizden ya da tamamladığınız eğitimin sayfasından indirebilirsiniz. Sertifikalar kargoyla gönderilmemektedir.

Soru 2. Eğitim sırasında bağlantım koparsa ne yapabilirim?

Cevap 2. Eğitim sırasında herhangi bir nedenle bağlantınızın kesilmesi ihtimaline karşı yedek cihazlar kullanmanızı öneriyoruz.  Katıldığınız etkinlik Zoom üzerinden gerçekleştirilen ve kayda alınan bir eğitim ise, alınan kaydı 7 gün içinde izleyebilirsiniz.

Soru 3. Eğitimi satın aldım ama katılamayacağım. Ne yapabilirim?

Cevap 3. Programınızda oluşan değişikliklerden dolayı başvurduğunuz eğitimi iptal etmek isterseniz  bu talebinizi iletebilirsiniz. İsterseniz daha sonra yapılacak eğitimlere göre kayıt tarihinizi değiştirebilirsiniz. Bu tür durumlarda ücret geri ödemesi şu şekilde yapılmaktadır:

  • Eğitime 3 gün kalıncaya kadar başvurunuzu iptal etmek isterseniz başvuru ücretinin %75’i geri ödenmektedir.
  • Eğitime 2 gün kala başvurunuzu iptal etmek isterseniz başvuru ücretinin %50’si geri ödenmektedir.
  • Eğitime 1  gün kala başvurunuzu iptal etmek isterseniz başvuru ücretinin %25’i geri ödenmektedir.

Soru 4. Ödeme karşılığında nasıl bir fatura kesiyorsunuz?

Cevap 4. Kigem.com sitesindeki etkinlikler kurumsal olarak Kigem Akademi üzerinden yapılmaktadır. Kigem Akademi bir limited şirkettir. Aldığınız eğitim sonrasında tarafınıza elektronik fatura kesilerek email adresinize gönderilmektedir.

Soru 5. Bir alanda uzman ve eğitmenim. Ben de seminerlerimi sitenizde sunabilir miyim?

Cevap 5.  Kigem zaman içinde farklı eğitmenlerin de katılımına açılacak. İşini iyi yapan eğitmenlerle mevcut programlarımızda da işbirlikleri yapabiliriz. Mevcut formatlarımıza uyan programlar geliştirebilirseniz, bizimle iletişim formu üzerinden paylaşabilirsiniz.

Soru 6. Ben de kendini geliştirme alanında kariyer yapmak istiyorum. Lisanslı eğitmeniniz olabilir miyim?

Cevap 6. Kigem kendini geliştirme alanına yeni yeteneklerin kazandırılmasını önemsiyor. Bu amaçla, lisanslı eğitmen eğitimleri organize ediyor. Kapsamlı bir eğitim sonucunda, bilgisayarınıza takarak çalıştıracağınız bir sunumla, lisanslı bir eğitmen olabilme imkanı veriyor. Bu konuda ayrıntılı bilgi almak için, menüdeki eğitmenlik bölümüne bakabilirsiniz.

Soru 7. Şirketimizin çalışanlarına bu eğitimleri aldırmak istiyoruz. Nasıl görüşebiliriz?

Cevap 7. Kigem Akademinin gelişim odaklı eğitimlerini şirketinizin çalışanlarına da aldırabilirsiniz. KOBİ düzeyindeyseniz, bizim açtığımız eğitimlere, küçük gruplar halinde katılım sağlayabilirsiniz. Eğer orta ve büyük bir şirketseniz, kurum içi organizasyonla, tamamı sizin çalışanlarınızdan oluşan bir etkinlik yapabilirsiniz. Her bir etkinliğin detay sayfasına kurumsal eğitime uygunluk bilgisini bulabilirsiniz. Ayrıca kurumsal eğitim taleplerinizi için sitedeki iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Soru 9. Eğitimlere hangi cihazlardan erişebilirim?

Cevap 9.Eğitim içeriklerine kullanıcı adı ve şifrenizi girerek cep telefonu, masaüstü bilgisayar veya cep telefonu ile erişebilirsiniz.

Soru 10. Aradığımız soruya cevap bulamadım. Ne yapabilirim?

Cevap 10. Bu bölümde aradığınız sorunun cevabına ulaşamadıysanız bize İLETİŞİM bölümünden ulaşabilirsiniz. Uzmanlarımız tarafından sorunuz incelenerek size cevap verilecek ve sık sorulan sorulara eklenecektir.